Άρχων (101 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Λαμίας ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Λαμίας μετέβη την Κυριακή το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, χοροστάτησε στη θεία Λειτουργία και εκήρυξε το θείο λόγο.

Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της Χαναναίας τονίσας μεταξύ άλλων ότι: «Στις ανάγκες της ζωής και τα προβλήματά μας έχουμε υποτιμήσει την δύναμη της προσευχής. Όπως η σημερινή πονεμένη μητέρα Χαναναία επέμενε να φωνάζει «Κύριε βοήθει μοι», έτσι και εμείς μέσα από τον πόνο, την θλίψη και τη συμφορά να κραυγάζουμε στον Κύριο το «βοήθει μοι». Μάλιστα αυτή την περίοδο που μας έχουν κυκλώσει τα προβλήματα να αναθέσουμε την λύση τους στον Κύριό μας, ο οποίος μας έχει υποσχεθεί ότι θα είναι μαζί μας πάσας τας ημέρας της ζωής μας»

Μετά τη θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος παρακάθισε στη μικρή δεξίωση που παρέθεσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και είχε μια ευχάριστη επικοινωνία με τους νέους της ενορίας, απαντώντας σε διάφορα σύγχρονα προβλήματα που τους απασχολούν.  

Ο Σεβασμιώτατος ανεχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για το έργο που επιτελείται εκεί και συνεχάρη τον εφημέριο π. Γεώργιο Κάλλο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τους εθελοντές και όλους όσοι συμβάλουν στην κατά Θεόν προκοπή της Ενορίας.  

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *