Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από την Ι. Μ. Δημητριάδος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9144 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από την Ι. Μ. Δημητριάδος (ΦΩΤΟ)

Εόρτια εκδήλωση  για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, δια του Πολιτιστικού Φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός», χθες Τετάρτη 23/03, στο Πν. Κέντρο, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και πλήθους κόσμου.

Στην εκδήλωση, η Μεικτή Χορωδία Νέας Αγχιάλου υπό τη χοραρχία του κ. Γεωργίου Διαμαντόπουλου και το Χορευτικό Σύνολο Γυναικών της ΙΜΔ υπό την καθοδήγηση της κ. Κατερίνας Ντόντης-Γκανέτσα, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, που πραγματεύονταν τον αγώνα των Ελλήνων το 1821 για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος σημείωσε ότι «κρατάμε ζωντανή τη μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Όσο ποτέ άλλοτε, σήμερα έχουμε ανάγκη την ενότητα που υπήρχε εκείνη την εποχή, την ομοψυχία και την λαχτάρα του Ελληνικού λαού για την αληθινή ελευθερία…»

Ι. Μ. Δημητριάδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *