Η εορτή του Αγίου Λαζάρου στην Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9144 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η εορτή του Αγίου Λαζάρου στην Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Βουναρίων Μεσσηνίας λειτούργησε σήμερα για την εορτή του Αγίου Λαζάρου ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την πρώτη Θεία Λειτουργία μετά την ανακαίνιση του ιστορικού Ιερού Ναού, ο οποίος για αρκετά χρόνια είχε τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρών ζημιών που είχε υποστεί από σεισμούς και τη φθορά του χρόνου.
Ο κ. Χρυσόστομος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε και επαίνεσε τους κατοίκους της περιοχής, τους συνεργάτες του, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην αποκατάσταση του Ιερού Ναού, εκφράζοντας τη χαρά και την συγκίνησή του για τη σημερινή μέρα. Ευχήθηκε δε σε όλους δύναμη για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση. Οι πιστοί είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Λαζάρου.
Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλου – Νέστορος, Πελαγία Λευτάκη και Παναγιώτης Πετρόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Φωτο: Γιώργος Τσερεφός

Ι. Μ. Μεσσηνίας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *