Η οργανωτική Επιτροπή «Ποδηλατικός άθλος στα βουνά της Ρούμελης» στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η οργανωτική Επιτροπή «Ποδηλατικός άθλος στα βουνά της Ρούμελης» στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης» επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο.

Ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης με τη στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδος «Τραχίνα» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις  28 Φεβρουαρίου  τον 1οΗμιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» προς τιμήν του Μεγάλου Ευεργέτου της περιοχής και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος αειμνήστου Αθανασίου Ακρίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι δήλωσαν συμμετοχή καταβάλλοντας το ποσό των 5 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς. Το ποσό που συγκεντρώθηκε (500 ευρώ) παρέδωσε σήμερα η αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλας προκειμένου να  διατεθεί για τους σκοπούς του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως «Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κατσίκα και όλα τα μέλη της επιτροπής για αυτή τους την πρωτοβουλία, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να πρωτοστατούν σε έργα αγάπης και προσφοράς και ευχήθηκε, τέλος, να έχουν πλουσία της ευλογία του Θεού στις οικογένειές τους.   

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *