Θεμελίωση Ι. Ναού από το Μητροπολίτη Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)
Άρχων (8762 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Θεμελίωση Ι. Ναού από το Μητροπολίτη Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της 17ης Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, η Τελετή Θεμελίωσης του υπό ανέγερση Ιερού της Ζωοδόχου Πηγής, ο οποίος ευρίσκεται εις την περιοχή της Χρυσαυγής Λαγκαδά.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, εξέφρασε την χαρά του διότι ένας ακόμα Ιερός Ναός με την βοήθεια του Κυρίου και παρά τις όποιες δυσκολίες βιώνει ο τόπος και η πατρίδα μας, θα ανεγερθεί εις την επαρχία μας, ενώ παράλληλα ευχήθηκε για την σύντομη αποπεράτωση του, ώστε να αποτελεί ακόμα ένα τόπο ψυχικής αναπαύσεως και ένα λιμάνι πνευματικής δύναμης.

Ακολούθως, μετέβει εις την ενορία των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λαγυνών, όπου χοροστάστησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό ομιλώντας επικαίρος κάνοντας αναφορά στην σημερινή Ευαγγελική Περικοπή καθώς και στην μεγάλη μορφή της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

Ι. Μ. Λαγκγδά

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *