Λαρίσης: «Παιδιά μου να ακούτε τη φωνή του Θεού» (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9530 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Λαρίσης: «Παιδιά μου να ακούτε τη φωνή του Θεού» (ΦΩΤΟ)

Με πολλή χαρά συνήντησε τους μαθητές των σχολείων της Νίκαιας και τους καλούς καθηγητές και δασκάλους τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, το πρωί, στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, που τέλεσε για τα παιδιά στον πανέμορφο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία και του κ.Δημάρχου Κιλελέρ κ.Αθανασίου Νασιακόπουλου, πολλών εκ των αρχόντων του τόπου και αρκετών πιστών.Ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τα παιδιά να μελετούν μαζί με τα μαθήματά τους και τον λόγο του Θεού, να εμπιστεύονται την θεία Του πρόνοια, για να είναι πραγματικά ελεύθεροι και να μην υποδουλωθούν ποτέ, ενώ στο τέλος χειροθέτησε Αναγνώστη έναν φέρελπι μαθητή, τον Ιωάννη Τέλιο, ευλογώντας τον για την νέα του αυτή διακονία μέσα στην Εκκλησία.
Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος συνεχάρη τον π.Αριστείδη, την οικογένειά του και όλους τους συνεργάτες του ενοριακού έργου για την κατά Θεόν πρόοδό τους.

Ι. Μ. Λαρίσης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *