Μαθητές πρόσφεραν τρόφιμα για το συσσίτιο της Μητροπόλεως Αργολίδος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μαθητές πρόσφεραν τρόφιμα για το συσσίτιο της Μητροπόλεως Αργολίδος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Εκπαιδευτήρια  Κωστέα Γείτονα στα πλαίσια φιλανθρωπικής εκδρομής που έκαναν στο Ναύπλιο ,επισκέφτηκαν τις δομές του Συσσιτίου και το χώρο που οι εθελοντές ετοιμάζουν για τους απόρους το φαγητό. Οι μαθητές έφεραν μαζί τους  τρόφιμα και ρούχα που συγκέντρωσαν στο σχολείο τους . Τους μαθητές υποδέχθηκε και τους μίλησε  ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος και ο  Ιερέας  του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και υπεύθυνος  του Συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος. Τα παιδιά έμειναν κατάενθουσιασμένα από την λειτουργία του χώρου και ξεναγήθηκαν από τους εθελοντές. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού πρόσφερε κέρασμα σε όλα τα παιδιά. Η εκδρομή συνεχίστηκε με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους της πόλης.

Τα εκπαιδευτήρια  ιδρύθηκαν το 1995, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στις νοτιοανατολικές υπώρειες του όρους Υμηττού. Οι κτιριολογικές υποδομές έχουν αναπτυχθεί σ’ ένα οικόπεδο 70.000 τ.μ. και είναι ισόρροπα κατανεμημένες σε αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια φυσικών επιστημών, βιβλιοθήκη, αθλητικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες σίτισης, ειδική ζώνη αποβίβασης και επιβίβασης μαθητών, καθώς και χώρο πάρκινγκ αυτοκινήτων, σχολικών λεωφορείων και Ι.Χ. Η περιβάλλουσα φυσική ομορφιά, η μέριμνά για την αισθητική των χώρων διδασκαλίας και εργασίας και η καλλιέργεια κλίματος σεβασμού για το Σχολείο δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ισόρροπη, πνευματική και ηθική, ανάπτυξη των μαθητών .

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *