Μνημόσυνο του πρωτοπρ. Θωμά Δασκαλάκη στα Εξαμίλια Κορινθίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9569 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μνημόσυνο του πρωτοπρ. Θωμά Δασκαλάκη στα Εξαμίλια Κορινθίας (ΦΩΤΟ)

Σήμερα Σάββατο, 8 Απριλίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, λειτούργησε στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Εξαμιλίων και ετέλεσε το ετήσιο Μνημόσυνο του επί σειρά ετών συνεργάτου του στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας μακαριστού π. Θωμά Δασκαλάκη, ο οποίος εχρημάτισε Εφημέριος του Ι. Ναού επί 45 συναπτά έτη.

Στην πολυάριθμη οικογένεια του εκλιπόντος και στους παρευρισκομένους πιστούς, που συγκεντρώθηκαν για να διαβιβάσουν τα συλλυπητήριά τους, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας απηύθυνε λόγους παρηγορητικούς και τους κάλεσε να προσευχηθούν όπως αναπαύσει Κύριος ο Θεός την ψυχή του «εις τας αιωνίους Μονάς».

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας απένειμε το Οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Αιδ/τον κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο ανταμείβοντας τον κατ’ αυτόν τον τρόπο για την υπακοή του και για την άοκνη διακονία του στην Εκκλησία του Χριστού.

Ι. Μ. Κορίνθου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *