Ο Επίσκοπος Επιδαύρου στην Ι. Μονή Ζάβορδας Γρεβενών (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9188 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Επίσκοπος Επιδαύρου στην Ι. Μονή Ζάβορδας Γρεβενών (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Παπαδάκη

Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικάνορος Ζάβορδας Γρεβενών πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ι. Μ. Γρεβενών Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Ζώγκα και συνεργάτες του.

Ο Θεοφιλέστατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Στεργίου και την αδελφότητα.

Προσκύνησε τη χαριτόβρυτη Κάρα, καθώς και την θαυματουργή εικόνα (τοιχογραφία) του Αγίου Νικάνορος και ξεναγήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Ο κ. Καλλίνικος εξέφρασε τον θαυμασμό του για το Μοναστήρι, για το φυσικό κάλος της περιοχής, ευχαρίστησε αδελφικώς το Σεβ. Μητροπολίτη κ. Δαβίδ για την οργάνωση της επίσκεψης και συνεχάρη την αδελφότητα  για τις εργασίες ανακαίνισης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Επίσκοπος Επιδαύρου βρίσκεται σε διήμερη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Μητροπολίτη.

ARXON.GR

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *