Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9168 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, το 2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην καθημερινή κλινική πράξη».

Το Σχεδιασμό και το Συντονισμό των Εργασιών του Σεμιναρίου είχε ο κύριος Γεώργιος Τσιάντας Αρχίατρος, Παθολόγος με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη , Επιμελητής Παθολογικής Κλινικής 424 Γ.Σ.Ν.Ε

Οι ορθά δομημένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις καθώς και το λιτό και εύληπτο της παρουσίασής τους « υπέγραψαν» την επιτυχία του Σεμιναρίου .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στην εναρκτήρια προσφώνησή του υπογράμμισε το σπουδαίο ρόλο της άσκησης, την οποία, ως τρόπο ζωής, εισηγείται η Εκκλησία για την εύρυθμη λειτουργία του σώματος.

Το Σεμινάριο χαιρέτησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μιχάλης Τσελεντάκης , ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γενικής Ιατρικής κ. Μερκούρης Μποδοσάκης.

Ι. Μ. Νεαπόλεως

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *