Ποτάμι εὐλαβείας ἐνώπιον τοῦ χαριτοβρύτου λειψάνου τοῦ Ἁγ. Λουκᾶ τοῦ Ἰατροῦ
Άρχων (9168 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ποτάμι εὐλαβείας ἐνώπιον τοῦ χαριτοβρύτου λειψάνου τοῦ Ἁγ. Λουκᾶ τοῦ Ἰατροῦ

Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, ο Σύλλογος Γονέων 1ου ΕΠΑΛ Άργους και ο Δήμος Ναυπλιέων το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου 2016 διοργάνωσαν Μουσική εκδήλωση με τον Κώστα Λειβαδά και την Ερωφίλη στα πλαίσια του Πολιτιστικού προγράμματος που εκπονείται στο σχολείο με τίτλο :«Εμείς πάντα θα ανταμώνουμε» στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο.

Κέφι, τραγούδι και χορός ηταν τα κύρια χαρακτηριστικά της πολύ όμορφης μουσικής εκδήλωσης που παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, καθηγητές του σχολείου, γονείς και μαθητές.

Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει ένα συγκινητικό βίντεο αφιέρωμα στην καλλιτεχνική πορεία του Κώστα Λειβαδά, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 18 χρόνων του στην μουσική, αλλά και στην Ερωφίλη.

Στην εκδήλωση οι μαθητές χόρεψαν και τραγούδησαν με τα αγαπημένα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά και πέτυχαν να συγκινήσουν τους δύο καλλιτέχνες με την αγάπη τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου βράβευσε το 1ο ΕΠΑΛ Άργους και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρου Άργους για την κατάκτηση του 1ου και του 2ου βραβείου στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Επίσης απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους μουσικούς Κώστα Λειβαδά και την Ερωφίλη.

Η εκδήλωση έκλεισε με το τραγούδι «Σαν αν μην πέρασε μια μέρα» με τα παιδιά να το τραγουδούν επί σκηνής.

Ι. Μ. Πατρών

 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *