Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Σε βαθιά κατανυκτική ατμόσφαιρα και εντός του σπηλαίου, όπου βρίσκεται το Ιερό Λείψανο του Οσίου Παταπίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος τέλεσε χθες Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016, το μεσημέρι, την Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, στην ομώνυμη Ι. Μονή στο Λουτράκι, πλαισιωμένος από τους συνοδούς Ιερείς του και σύμπασα την Αδελφότητα της Ι. Μονής.

Στην ομιλία του ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στις ευχαριστίες που οφείλουμε να αποδίδουμε μετά από κάθε Θ. Λειτουργία στον Κύριο μας Ιησού Χριστό, ο Οποίος μας αξιώνει μέσω της Αγίας Μεταλήψεως Του Αχράντου Σώματος Του και Του Τιμίου Αίματός Του στην ένωση με την Θεϊκή του Υπόσταση καταστώντας μας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα πλέον προνομιούχα πλάσματα της φύσεως.

Ο Σεβασμιώτατος ολοκλήρωσε το κήρυγμα του ευχόμενος, όπως επιβάλλεται από τις ημέρες, στην Γερόντισσα της Ι. ΜονήςΧρυσοβαλάντη Μοναχή και στο σύνολο της Αδελφότητας αξίως να φτάσουν να εορτάσουν τα Άχραντα Πάθη και την Ένδοξο Ανάσταση του Κυρίου μας.

Ι. Μ. Κορίνθου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *