Ρώσοι Καλλιτέχνες στο Μητροπολίτη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9168 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ρώσοι Καλλιτέχνες στο Μητροπολίτη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Οι συντελεστές, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι του Φεστιβάλ της Εθνικής Ταινιοθήκης της Ρωσίας επισκέφθηκαν την Μεγάλη Τρίτη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας εορτάζοντας το «2016 Έτος Ελλάδας- Ρωσίας».

Τους Ρώσους καλλιτέχνες τους οποίους συνόδευε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Στυαρογιάννης, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος αφού τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τα μνημεία της περιοχής τους ενημέρωσε για τις πνευματικές, φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασε τη χαρά του διότι με αυτή την επίσκεψη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο επικοινωνίας με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Δήμαρχος ο οποίος παρουσίασε τον Ποιμενάρχη μας και το έργο του στους επισκέπτες και τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και φιλοξενία των Ρώσων καλλιτεχνών.

Πριν αναχωρήσουν για το Κάστρο της Λαμίας και τις Θερμοπύλες ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους αναμνηστικά δώρα και έγινε ξενάγηση στους χώρους του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου.

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *