Στην Κίμωλο ο Μητροπολίτης Σύρου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9199 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στην Κίμωλο ο Μητροπολίτης Σύρου (ΦΩΤΟ)

Στο ιερό Ενοριακό Παρεκκλήσιο της Ευαγγελιστρίας, στη Χώρα Κιμώλου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε χθες την Ακολουθία του Μ. Αποδείπνου, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Κιμώλου, Πρωτοπρ. Δημήτριο Βεντούρη, συνευχηθέντων του Δημάρχου Κιμώλου κ. Κων. Βεντούρης, του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Σάρδη, του επί τιμή Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Φανούριου Ρούσσου και πλήθους Κιμωλίων πιστών, μεταξύ των οποίων και Μαθητές του Λυκείου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ευχή του Αγίου Εφραίμ και ευχαρίστησε τον Εφημέριο, τους Επιτρόπους, τους Ιεροψάλτες και τους πολυπληθείς συνευχηθέντες.

Στη συνέχεια, μετέβη στην οικία του γέροντος Πρωτοπρ. Δημητρίου Ράμφου, προς τον οποίο και τους οικογενείς του ευχήθηκε για το Άγιο Πάσχα.

Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα παραστεί στην πρωινή προσευχή των Σχολείων, θα ευχηθεί στους μαθητές και εν συνεχεία θα επιστρέψει, δι` ολιγον, στην Ερμούπολη.

Ι. Μ. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *