Νομιμοποιήθηκε ως μόνιμη η Ι. Μ. Σταγών και Μετεώρων
Άρχων (9571 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Νομιμοποιήθηκε ως μόνιμη η Ι. Μ. Σταγών και Μετεώρων

Χθες είχαμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας νομιμοποίησης της Μητρόπολης Σταγών & Μετεώρων, η οποία πλέον και με την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας που κατέθεσε προς ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων ο αρμόδιος Υπουργός και υπερψηφίστηκε , αλλάζει η νομική της μορφή και από προσωποπαγής μετατρέπεται σε μόνιμη πλέον .

Αν και χρειάστηκαν τόσοι μήνες από τον περασμένο Νοέμβριο που η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος έλαβε την σχετική απόφαση , καθώς αποτελούσε προϋπόθεση για την ψήφιση της σχετικής διάταξης , τέλος καλό όλα καλά θα μπορούσαμε να πούμε .

Τώρα ξεκινά μια νέα περίοδος για την Μητρόπολη η οποία αναμφίβολα αναμένεται να είναι εξίσου παραγωγική για την τοπική Εκκλησία και τον λαό της περιοχής η θέληση του οποίου τελικά ήταν ομόθυμη για την μονιμοποίηση της Μητρόπολης κάτι που μαζί με τις άοκνες προσπάθειες του Μητροπολίτη κ.κ.Σεραφείμ των δημάρχων και δημοτικών αρχών αλλά και πολλών άλλων επώνυμων και ανώνυμων , συνέβαλε αποφασιστικά στην τελεσφόρηση του καθολικού αιτήματος .

stagonnews.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *