Ο Γ.Μπουτάρης βραβεύεται από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
Άρχων (9144 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Γ.Μπουτάρης βραβεύεται από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Στην Αμερική βρίσκεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με  αφορμή τη βράβευση του, «Βραβείο Δαμασκηνός», που θα πραγματοποιηθεί  αύριο, το Βραβείο θα απονείμει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, στο πλαίσιο επίσημης τελετής.

Ο Γ. Μπουτάρης ως εκπροσώπος των Ευρωπαίων Δημάρχων που προσυπογράφουν τη Διακήρυξη Ενάντια στον Αντισημιτισμό, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στην Ουάσιγκτον, η αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης μεταβαίνει στις ΗΠΑ για να παρουσιάσει την πόλη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό, επιχειρηματικό και επενδυτικό προορισμό, να προβάλει τις δράσεις και τις υποδομές κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, ο Γιάννης Μπουτάρης θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο, που παραθέτουν προς τιμή του οι Αμερικανοί Φίλοι του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής, παρουσία επιφανών προσωπικοτήτων της Νέας Υόρκης.

seleo.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *