Τα Μπάσματα του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9188 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Τα Μπάσματα του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαϊου 2016 τα Μπάσματα του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος ( η επανατοποθέτηση δηλαδή του Ιερού Λειψάνου, εντός της λάρνακας που φυλάσσεται ), με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Στο σύντομο λόγο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, προέτρεψε τους πιστούς να κρατήσουν μέσα στις καρδιές τους το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως. Σε μια εποχή που κυριαρχεί παγκόσμια το σκοτάδι της άρνησης στο Θεό, της μισανθρωπίας και του ατομισμού, είναι αναγκαίο, όσο ποτέ άλλοτε οι πιστοί Χριστιανοί να αποτελέσουν με τον τρόπο του βίου τους καιόμενες λαμπάδες του Αναστάντος Χριστού, όπως ο Άγιος Σπυρίδων που συνεχίζει και μετά θάνατον, με την αφθαρσία που δώρησε ο Κύριος στο σώμα του, να καταδεικνύει ανά τους αιώνες την κοινή Ανάσταση, όλων των ανθρώπων, όταν ο Άρχηγός της Πίστεώς μας επιστρέψει εν Δόξη.

Ι.Μ. Κερκύρας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *