1η Επιστημονική Ημερίδα: «Διαταραχές Σίτισης και Κατάποσης (Δυσφαγία)» (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9217 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

1η Επιστημονική Ημερίδα: «Διαταραχές Σίτισης και Κατάποσης (Δυσφαγία)» (ΦΩΤΟ)

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.), πραγματοποίησαν το Σάββατο (28/5/2016)  την 1η επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Διαταραχές Σίτισης & Κατάποσης (Δυσφαγία)»

Η ημερίδα απευθύνθηκε σε επαγγελματίες λογοθεραπευτές και φοιτητές, οι οποίοι έλαβαν από τηνΟμάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία εκτενή  ενημέρωση για την επιστημονική δραστηριότητα του Συλλόγου (ΣΕΛΛΕ). Κύριος στόχος της ημερίδας ήταν η ευαισθητοποίηση των μετεχόντων στο πρόβλημα της δυσφαγίας  και σε ζητήματα σχετικά με τα αίτιά της, την έγκαιρη διάγνωση, τις επιπλοκές, τις σύγχρονες και εμπεριστατωμένες πρακτικές παρέμβασης και θεραπείας.

Η προσέλευση και συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή. Το ακροατήριο ενημερώθηκε για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της διάγνωσης και παρέμβασης για τη δυσφαγία, για την κλινική πρακτική βασισμένη σε ενδείξεις (evidencebasedpractice – EBP) και ερευνητικά δεδομένα και ανταποκρίθηκε ζωηρά στο κάλεσμα για συζήτηση.

Ι. Α. Α.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *