Εν πλω η 4η Ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εν πλω η 4η Ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

Μια κρουαζιέρα στα νερά του Παγασητικού κόλπου απόλαυσαν 1500 Μαγνησιώτες, στα πλαίσια της «Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο 2016», που διοργανώνει ο πολιτιστικός φορέας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός», με τη συνεργασία πολλών φορέων της πόλεως μας.

Την Πέμπτη 4/6 το βράδυ, το «Express Σκιάθος» της Hellenic Seaways, με καπετάνιο τον Πλοίαρχο κ. Αθανάσιο Κομπογιάννη, υποδέχτηκε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Μαγνήτων Κιβωτού», για μια ξεχωριστή βραδιά. Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο Αρχιπλοίαρχος Λ. Σ. κ. Κωνσταντίνος Δεμερτζής, Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοικήσεως του Λιμενικού Σώματος, ο Λιμενάρχης Πλοίαρχος Λ. Σ.  κ. Εμμανουήλ Κανάλης, ο κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, πρόεδρος του ΟΛΒ, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της κρουαζιέρας.

Κατά τη διάρκεια του περίπλου του Παγασητικού, η Ζωή Τζαλαβρέτα, ο Ζαφείρης Κουκουσέλης, ο Νίκος Αλεξίου και οΔημήτρης Μπεφάνης, ανέλαβαν την ψυχαγωγία των επιβατών, με τραγούδια αφιερωμένα στη θάλασσα. 

Νωρίτερα, στον Εκθεσιακό χώρο του ΟΛΒ, εγκαινιάστηκε η Έκθεση «Ναυτική Παράδοση στο Αιγαίο – Ταρσανάδες και Σκαριά», η οποία θα παραμείνει ανοιχτή προς το κοινό μέχρι τις 12/6 και ώρες 9.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00.

Ι. Μ. Δημητριάδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *