Επιμνημόσυνη δέηση για τους ιδρυτές και κτήτορες της Σιβιτανιδείου Σχολής (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9198 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Επιμνημόσυνη δέηση για τους ιδρυτές και κτήτορες της Σιβιτανιδείου Σχολής (ΦΩΤΟ)

Επιμνημόσυνη δέηση για τους ιδρυτές και κτήτορες της Σιβιτανιδείου Σχολής, Βασίλειο και Λουίζο Σιβιτανίδη, τελέστηκε σήμερα το πρωί από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Φίλη.
Ο Πανοσιολογιώτατος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ναό του Αγίου Βασιλείου, ο οποίος βρίσκεται εντός της Σιβιτανιδείου Σχολής.
Ο Πρωτοσύγκελλος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα των αδελφών Σιβιτανίδη. Η βούλησή τους, τόνισε, να είναι πρόεδρος της Σιβιτανιδείου Σχολής ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος, δεν είχε συμβολικό ή διακοσμητικό χαρακτήρα, αλλά αποκάλυπτε την κομβική σημασία που απέδιδαν οι ίδιοι στην Εκκλησία και τη συμβολή που μπορούσε να έχει στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού τους οράματος.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Ν. Φίλης αναφερόμενος στην σπουδαιότητα της ανάπτυξης της επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Σχολής κ. Γεώργιος Κοτονιάς και άλλοι εκπρόσωποι και εκπαιδευτικοί της Σιβιτανιδείου.

Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης

Ι. Α. Α.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *