Η Κυριακή του Τυφλού στην Ι. Μητρόπολη Αργολίδος (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η Κυριακή του Τυφλού στην Ι. Μητρόπολη Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016  στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο στα πλαίσια της άφιξης  του  Ιερού  λειψάνου  της Αγίας Μαρίας  της Μαγδαληνής και του τεμαχίου  Τιμίου Ξύλου στον Ιερό ναό . Μαζί με τον Μητροπολίτη λειτούργησαν κι  Αγιορείτες πατέρες που συνοδεύουν το  ιερό λείψανο στην πόλη του Ναυπλίου.  Την θεία λειτουργία παρακολούθησε κι ο βουλευτής Αργολίδος Γ .Ανδριανό καθώς και αρκετός κόσμος .  Το Ιερό Λείψανο μετέφεραν στο Ναύπλιο πατέρες της Ιεράς Μονής, ύστερα από ευλογία του Καθηγουμένου, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη  Ελισαίου, με επικεφαλής τον Ιερομόναχο π. Γερβάσιο.

Η ηγιασμένη χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους. Σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση το ιερό αυτό λείψανο είναι άφθαρτο και διατηρείται σε φυσική θερμοκρασία.


Ευάγγελος Μπουγιώτης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *