Ο Επίσκοπος Επιδαύρου στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9198 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Επίσκοπος Επιδαύρου στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016  το στρατόπεδο μηχανικού ΚΕΜΧ Ναυπλίου εόρτασε  τα 70 χρόνια  συνεχούς λειτουργίας (27Ιουνίου 1946). Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την παράταξη των ενόπλων και αόπλων τμημάτων και ακολούθησε δοξολογία χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου, με την παρουσία του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου και του ιερέα Ιωάννη Μητροσίλη. Κατόπιν αναγνώστηκε η Ημερήσια διαταγή καθώς και ένα σύντομο ιστορικό του στρατοπέδου. Παρόντες στην εκδήλωση ο Υποστράτηγος (ΜΧ ) Νίκος Μανούρης, ο διοικητής συντ/χης Μηχανικού Ευάγγελος Δημητρέλης και άλλοι επίσημοι. Ακολούθησε δοξολογία και κατάθεση στεφάνων και η όλη εκδήλωση έληξε με μία μικρή δεξίωση στο χώρο του στρατοπέδου ,καθώς και ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας και του υλικού του στρατοπέδου . 

Παρών στις εκδηλώσεις, οι στρατιωτικές αρχές (αξιωματικοί , υπαξιωματικοί και οπλίτες) ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, ο Λιμανάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος κά.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *