Απονομή Πιστοποιητικών Πληροφορικής σε κληρικούς της Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9199 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Απονομή Πιστοποιητικών Πληροφορικής σε κληρικούς της Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος παρευρέθη στην τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Πληροφορικής (Global Intermediate) για τις τρεις βασικές ενότητες: α) επεξεργασία κειμένου (Word), β) υπολογιστικά φύλλα (Excel) και γ) υπηρεσίες διαδικτύου (Internet Services), κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης των δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως από τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΕΥΡΩΪΔΕΑ».

Μετά το πέρας της τελετής, ο Σεβασμιώτατος ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος συνεχάρη από καρδιάς τους καταρτισμένους κληρικούς, καθώς και τον κ. Γεώργιο Τζέλλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι με κάθε υπευθυνότητα παρείχαν εξειδικευμένες γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στους κληρικούς μας.

  Οι υπεύθυνοι του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΙΔΕΑ, από την πλευρά τους, εξέφρασαν τη διάθεση και την επιθυμία να παρέχουν τις υπηρεσίες τους πάνω στο αντικείμενο της εκμάθησης χρήσης Η/Υ και στους λοιπούς κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να εκσυγχρονισθεί και να γίνει πιο εύρυθμη η λειτουργία των Ιερών Ναών της Μητροπόλεως.

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *