Η Εορτή της Αγίας Κυριακής στον κάμπο του Μοσχοχωρίου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9185 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η Εορτή της Αγίας Κυριακής στον κάμπο του Μοσχοχωρίου (ΦΩΤΟ)

Στο πανηγυρίζον Iερό Εξωκκλήσιο της Αγίας Κυριακής της Ενορίας Μοσχοχωρίου, το οποίο ευρίσκεται πλησίον του Σπερχειού ποταμού, χοροστάτησε και ωμίλησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στο βίο της Aγίας Κυριακής, τονίζοντας ότι αξίζει κάθε θυσία προκειμένου να αποκτήσουμε την αιώνιο ζωή. Πρότυπο ζωής για κάθε Χριστιανό είναι η Αγία Κυριακή, η οποία με την πίστη της κέρδισε την αθανασία και με την θυσία της στερέωσε την Εκκλησία. Ευχήθηκε τέλος η αγία να πρεσβεύει εκτενώς για όλους τους τιμώντας την μνήμη της ώστε να έχουμε δύναμη για όσα δυσάρεστα και δύσκολα συμβαίνουν στη ζωή μας να τα ξεπερνάμε με την αγάπη και την πίστη προς τον Ιησού Χριστό.

Στο τέλος της Θεία Λειτουργίας στο προαύλιο του Ναού τελέσθηκε αγιασμός υπέρ εφορίας των αγρών κατά τον οποίο ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε καλλικαρπία  και καρποφορία στους αγρούς και κυρίως καρποφορία στις καρδιές μας με καρπούς πνευματικούς.

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *