Η Κιβωτός του Κόσμου αναδείχθηκε κορυφαία ΜΚΟ για το 2016 (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9183 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η Κιβωτός του Κόσμου αναδείχθηκε κορυφαία ΜΚΟ για το 2016 (ΦΩΤΟ)

Κορυφαίος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Ελλάδα, για το 2016, αναδείχθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου», στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των «Superbrands», που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά. Με κριτήριο το έργο υψηλού επιπέδου, άξιο ειδικής μνείας, ο διεθνής οργανισμός απέστειλε τα συγχαρητήριά στον πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή και ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου». Στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005, ενώ φέτος ήταν η πρώτη φορά που συμπεριελήφθησαν ΜΚΟ στην ψηφοφορία. Ο οργανισμός επελέγη ως «Superbrand» στην κατηγορία «Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί», απο σύνολο 68 Οργανισμών.
Η επιλογή του ως μία από τις κορυφαίες επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης.

Μετά από μία μέρα στην Κιβωτό του Κόσμου γεννιούνται σκέψεις και συναισθήματα. Όπως, ότι όταν κάποιος θέλει να βοηθήσει πραγματικά και ουσιαστικά θα βρει τον τρόπο, την υποστήριξη, κι ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι παράδειγμα κληρικού. Το σίγουρο είναι πως (γνωρίζοντας αυτά τα παιδιά και μαθαίνοντας τις ιστορίες τους) αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μικρά είναι τα προβλήματά του. Ζουν και συμπεριφέρονται σαν να μην τους λείπε τίποτα εκεί. Παίζουν, χαίρονται, μαθαίνουν, και είναι διακριτό ότι στο μέλλον θα βοηθήσουν και εκείνα με τη σειρά τους άλλα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα θέλουν ένα επάγγελμα, όταν μεγαλώσουν, που να σχετίζεται με την κοινωνική προσφορά. Και αυτό όταν το ακούς είναι απελευθερωτικό, πόσο μάλλον απο ένα μικρό παιδί.

athensvoice.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *