Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Κατασκήνωση της Ι.Α.Α. (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9188 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Κατασκήνωση της Ι.Α.Α. (ΦΩΤΟ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Α’ Κατασκηνωτικής Περιόδου στο Κέντρο Παιδειας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα καθώς χθες Παρασκευή τα επισκέφτηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής Αθηνων Αρχιμ. π. Συμεών Βολιώτη. Ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης Αρχιμ. π. Νεκτάριος Στογιάννης υποδέχτηκε μαζί με τα στελέχη της Κατασκήνωσης τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο παρουσιάζοντάς του το γενικό σύνθημα της κατασκήνωσης, «Όσοι Πιστοί».

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος χαιρέτησε και μίλησε με τους ομαδάρχες και τους κατασκηνωτές και κατευθύνθηκε στους χώρους της πισίνας όπου οι κατασκηνωτές απολάμβαναν το απογευματινό μπάνιο τους. Τα παιδιά υποδέχθηκαν τον Μακαριώτατο με ενθουσιασμό και με αυθόρμητα ρυθμικά συνθήματα, ένδειξη της αγάπης τους και των ευχαριστιών τους προς τον Μακαριώτατο, με τις ευχές και την εμπνευσμένη καθοδήγηση του οποίου λειτουργούν οι Κατασκηνώσεις. Τέλος τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Μακαριώτο και να λάβουν την ευχή του.

Ι. Α. Α.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *