Ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
Άρχων (9188 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος εντός των ημερών ολοκληρώνει τη θητεία του ως Διοικητής της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου.

Ο κ. Θεοδώρου ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για την αγάπη και τη συνεργασία κατά τη διάρκεια των δύο ετών που υπηρέτησε εδώ.

Ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση που είχε από την Εκκλησία στην προσπάθεια του τα μέλη της ΕΛΔΥΚ να γνωρίσουν την ιστορία, τους αγώνες της Κύπρου και ταυτόχρονα τις παραδόσεις και τους ιερούς τόπους της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου.

Ο Μακαριώτατος συνεχάρη τον αποχωρούντα Διοικητή για την παρουσία του στη νήσο μας. Στο πρόσωπό του Διοικητή τίμησε όλους τους Έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στην Κύπρο.

Ευχήθηκε στον ίδιο και την οικογένειά του καλή επάνοδο στην πατρίδα και να ξανά έρθει σύντομα πίσω για να χαρεί μαζί μας μια ελεύθερη και ευημερούσα Κύπρο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε ο Μακαριωώτατος προς τιμήν του Διοικητή κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου.

Εκκλησία Κύπρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *