Ο Μητροπολίτης Κίτρους στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9185 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Κίτρους στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Παραλία Κατερίνης, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστα Καρυώτη. Την ημέρα αυτή η Διοίκηση, προπονητές, αθλητές και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης προέπεμψαν την Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία αναχωρεί για τη Βραζιλία, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα του Ρίο, ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος έδωσε τις ευχές του για δύναμη και καλή επιτυχία στους αγώνες. Τόνισε ότι επιτυχία αποτελεί και αυτή καθαυτή η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα. Συνεχάρη, επίσης τη Διοίκηση και τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου, καθώς αποτελεί μεγάλη διάκριση η συμμετοχή της κωπηλάτριας στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Επίσης, συνεχάρη και τους γονείς της αθλήτριας, λέγοντας ότι πρέπει να είναι περήφανοι για τη μεγάλη διάκριση του παιδιού της.

Ι. Μ. Κίτρους

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *