Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χουσεϊν (ΒΙΝΤΕΟ)
Άρχων (9183 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χουσεϊν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε στον Άρατο την ώρα της κηδείας καλησπέρισε τους συγκεντρωμένους μουσουλμάνους που βρισκόταν κατά μήκος του δρόμου έξω από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο σπίτι της γιαγιάς που ήταν και η φιλόξενη φωλιά της οικογένειας κάθε καλοκαίρι που ερχόταν από την Γερμανία για διακοπές. Όταν έφθασε η σωρός του νέου οι συνομήλικοι φίλοι του κορίτσια και αγόρια βούρκωσαν. Μια γειτόνισσα δεν άντεξε και λιποθύμησε χτυπώντας τσο τσιμεντένιο δάπεδο. Της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί το ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις. Στο χώρο της κηδείας ο μουφτής Μέτσο Τζεμαλί ενώ τα αποχαιρετιστήρια λόγια απηύθυνε ο γραμματέας κ. Μουσταφά.

Ο πατέρας ήταν σκέτο ράκος όπως και η μάνα που μοιρολογούσε. Εκεί και τα δύο αδέλφια από τα τρίδυμα ο Σουνάϊ και η Γκιουλφέρ. Εν πομπή το φέρετρο μεταφέρθηκε στο χώρο των νεκροταφείων όπου ήταν ο δήμαρχος Φιλύρας, Αμέτ Ριτβάν, δημοτικοί σύμβουλοι, και πλήθος κόσμου. Μετά τις ευχές που διαβάστηκαν η σωρός οδηγήθηκε στα μουσουλμανικά νεκτροταφεία όπου κι έγινε η ταφή. Η μάνα και οι γυναίκες συγγενείς δεν έρχονται στα μνήματα και παρακολουθούσαν από απόσταση. Από τρίδυμα μείναμε με δίδυμα, απίστευτο» έλεγε ο πατέρας που δεν μπορπει να συνειδητοποιήσει το κανό που τους βρήκε. Ποια λόγια παρηγοριάς να πεις στην μάνα αναρωτιόταν κοντινοί φίλοι της οικογένειας.

xronos.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *