Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο
Άρχων (9185 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Μία ευχάριστη έκπληξη ανέμενε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και την συνοδεία του, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν την αεροπορική πτήση για την Θεσσαλονίκη, όπου απόψε το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος, παρουσία και άλλων ιεραρχών, θα τελέσει ιερά ολονυκτία για την μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Κασσανδρείας Νικοδήμου.
Την ίδια ώρα που αφίχθη στο αεροδρόμιο ο Μακαριώτατος προσγειώθηκε το αεροσκάφος της γραμμής που εκτελούσε την πτήση απο Νεα Υόρκη για Αθήνα. Ανάμεσα στους επιβάτες και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία για μισή ωρα περίπου να συναντηθούν οι δυο ιεράρχες στην αίθουσα του αεροδρομίου, να ανταλλάξουν τον αδελφικό ασπασμό και μαλιστα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής το τελευταίο του βιβλίο σχετικά με την «Απάντηση της Εκκλησίας στα μυθεύματα αντικληρικαλιστικού λαϊκισμού».
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη συνέχεια μετεπιβιβάσθηκε στο αεροσκάφος, για να συνεχίσει το ταξίδι του για την Κύπρο.

Ι. Α. Α.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *