Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μαρωνείας Παντελεήμονα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9193 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μαρωνείας Παντελεήμονα (ΦΩΤΟ)

Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, τιμά σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου η εκκλησία, ημέρα κατά την οποία εορτάζει και ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής. Με αφορμή την εορτή, ο μητροπολίτης ιερούργησε σήμερα το πρωί στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου κατά τη διανομή του αντιδώρου δέχτηκε τις ευχές του κλήρου και του λαού. Όπως έχει ανακοινώσει η μητρόπολη, λόγω της συνεχιζόμενης δοκιμασίας εκ της παρατεινόμενης οικονομικής ύφεσης, ο μητροπολίτης δε δέχτηκε ευχές στο Επισκοπείο και μιλώντας εντός του ναού εξήγησε γιατί δεν δέχτηκε ευχές εκεί.

Ζήτησε από τους πιστούς οι ευχές τους να είναι προσευχές, προκειμένου αυτός πάντα να μπορεί να είναι άξιος για να τους υπηρετεί. Για τα ονομαστήρια του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής βρέθηκαν στην Κομοτηνή οι γονείς του, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως. Επίσης στον καθεδρικό ναό της πόλης μας για τα ονομαστήρια ήταν ο μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα, αλλά και πρωτοσύγκελοι και αρχιμανδρίτες από άλλες μητροπόλεις της χώρας.

xronos.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *