Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στην Κατασκήνωση της Ι. Μονής Χρυσοπηγής (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9168 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στην Κατασκήνωση της Ι. Μονής Χρυσοπηγής (ΦΩΤΟ)

Από θεατρικά και χαρούμενα τραγούδια γέμισαν ακόμη μία φορά οι κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως μας ”ο Άγιος Παύλος” στην εορταστική εκδήλωση που ετοίμασαν τα κορίτσια της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Μίας περιόδου που όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, είναι ξεχωριστή όπως και η κάθε περίοδος δίνοντας  τον δικό της μοναδικό τόνο και ύφος μέσα από τα τραγούδια και τα θεατρικά που ετοίμασαν τα στελέχη και οι κατασκηνώτριες, με καθοδηγητές την Αρχηγό κ. Ελένη Πολιουδάκη και την Υπαρχηγό κ. Αντωνία Μαρκουλάκη.

Οι κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου, είναι ένας παράδεισος, που τον λάβαμε ως παρακαταθήκη από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και που παρά τις δυσκολίες των καιρών  προσπαθούμε με κάθε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του, ώστε να μην σταματήσει η καρποφόρα αυτή συνάντηση και επικοινωνία  των νέων μας,  τα καλοκαίρια εδώ.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ακόμη μία φορά  τα στελέχη που εθελοντικά διακονούν στην κατασκήνωση, τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τους ιερείς, την Ιερά Μονή Χρυσοπηγής και την Γερόντισσα Θεοξένη Μοναχή, τους συνεργάτες των γραφείων της Μητροπόλεως, το Γραφείο Νεότητος, τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη και όλους όσους βοηθούν στην κατασκήνωση αυτήν.

Ι. Μ. Κυδωνίας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *