Έναρξη συσσιτίου της Ι.Μ. Κίτρους (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Έναρξη συσσιτίου της Ι.Μ. Κίτρους (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός ενάρξεως της λειτουργίας των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος.

Παρέστησαν οι υπεύθυνοι Ιερείς των Συσσιτίων, καθώς και οι λαϊκοί συνεργάτες και εθελοντές του φιλανθρωπικού αυτού τομέα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος κ . Γεώργιος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την επιτέλεση αυτού του θεάρεστου έργου ευχόμενος να φτάσει η εποχή που να μην χρειάζεται η ύπαρξη Συσσιτίων.

Επίσης, ενημέρωσε τους συνεργάτες για την επέκταση λειτουργίας των Συσσιτίων, με τη φιλοξενία παιδιών από χώρες των Βαλκανίων, κατά το παρελθόν καλοκαίρι, μεταφέροντας τις ευχές και τις ευχαριστίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου.

Τέλος, διαβεβαίωσε τους συμμετάσχοντες ότι το φιλανθρωπικό έργο των Συσσιτίων αναγνωρίζεται, εκτιμάται και ενισχύεται από την τοπική κοινωνία.

Ι. Μ. Κίτρους

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *