Δύναμη στην ΦΛΟΓΑ (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Δύναμη στην ΦΛΟΓΑ (ΦΩΤΟ)

Η συμμετοχή της εκκλησιαστικής κοινότητας αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στην εθελοντική ομάδα Παζλ, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Το πρωί της ημέρας εκείνης,  στο υπό κατασκευή σπίτι της Φλόγας, -Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια- παραδόθηκαν ηλεκτρικές συσκευές για τον εξοπλισμό του. Είχαν αγοραστεί από τα χρήματα που συγκέντρωσε η δράση, με την πώληση προς ανακύκλωση των πλαστικών πωμάτων.

Η ανάρτηση της Φλόγας στην σελίδα της σε μέσo κοινωνική δικτύωσης έχει ως εξής: «ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ !!! Μια τεράστια και μοναδική προσπάθεια ολοκληρώθηκε !!

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΖΛ είχε την πρωτοβουλία και πρωτοστάτησε για τη συγκέντρωση 20 περίπου τόνων από καπάκια.

Η συμμετοχή το κόσμου συγκινητική. Καπάκια από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην Αθήνα για να γίνουν μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Φλόγας.

9 πλυντήρια, 2 στεγνωτήρια, 9 μιξεράκια και 6 καφετιέρες παραδόθηκαν σήμερα για να εξοπλίσουν το νέο «Σπίτι της Φλόγας» που θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες.

Μια προσπάθεια που χρειάστηκε απίστευτο χρόνο, κόπο, όρεξη, πείσμα μα πάνω από όλα αγάπη και έμπνευση.

Μια προσπάθεια που απέδειξε στη πράξη την αξία της προσφοράς ανθρώπου σε άνθρωπο. Την αξία του συμμετέχω, απλώνω το χέρι μου στο διπλανό μου και προσφέρω το ελάχιστο που μπορώ !!

Ακόμα και αυτό το ελάχιστο όταν το κάνουμε όλοι μαζί μπορεί να γίνει μεγάλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Στο Ναό της Αγίας Μαρίνης συνεχίζετε η συγκέντρωση πωμάτων και κάθε είδος πλαστικού αλλά και αλουμινίου (κουτιά αναψυκτικών κλπ). Ήδη παραδόθηκε μια μικρή αποστολή τον Ιούλιο. Ότι έρχεται από αυτή την προσπάθεια διατίθεται πλέον στις δράσεις του ναού. Και είναι πολλές.

Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *