Μαντινείας: «Αν καταδικαστώ, θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμo»! (BINTEO)
Άρχων (9848 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μαντινείας: «Αν καταδικαστώ, θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμo»! (BINTEO)

Οι δηλώσεις που έκανε τον περασμένο για το σύμφωνο συμβίωσης και τους ομοφυλόφιλους που χαρακτήριζε ως «άρρωστους» είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρο, στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Την Τετάρτη, τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΔ (Βλάσης και Γιαννάκης) και ο κ. Αλέξανδρος τους ενημέρωσε για την πρόσφατη εμπλοκή του με την Δικαιοσύνη.

«Πήρα προθεσμία για να ετοιμάσω την απολογία μου. Είδα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του το είπα…. Που φτάσαμε … Για το αδίκημα αυτό προβλέπεται από τρια ως πέντε χρόνια φυλακή και πρόστιμο από 25.000 ευρώ μέχρι 50.000 ευρώ. Φυλακή δεν μπορώ να πάω γιατί έχω περάσει την ηλικία. Αλλά, το πρόστιμο μπορεί να επιβληθεί. Θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμο, αν καταδικαστώ. Δηλαδή, το θέμα είναι φαιδρό…»

Πάντως, ο κ. Βλάσης ξεκαθάρισε ότι όποτε χρειαστεί, θα είναι στο πλευρό του Μητροπολίτη, σε αυτή τη δικαστική περιπέτεια.

kalimera-arkadia.gr

Σχόλια

  1. […] Σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται: «Πήρα προθεσμία για να ετοιμάσω την απολογία μου. Είδα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του το είπα…. Που φτάσαμε … Για το αδίκημα αυτό προβλέπεται από τρια ως πέντε χρόνια φυλακή και πρόστιμο από 25.000 ευρώ μέχρι 50.000 ευρώ. Φυλακή δεν μπορώ να πάω γιατί έχω περάσει την ηλικία. Αλλά, το πρόστιμο μπορεί να επιβληθεί. Θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμο, αν καταδικαστώ. Δηλαδή, το θέμα είναι φαιδρό…» Πάντως, ο κ. Βλάσης ξεκαθάρισε ότι όποτε χρειαστεί, θα είναι στο πλευρό του Μητροπολίτη, σε αυτή τη δικαστική περιπέτεια. […]

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *