Αγιασμός στα Σπίτια Αγάπης της Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (242 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αγιασμός στα Σπίτια Αγάπης της Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το πρωί της Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του φιλανθρωπικού έργου των Σπιτιών Αγάπης Φαρσάλων και Σοφάδων συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου και τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου π. Θεόκλητο Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους υπευθύνους κληρικούς των Σπιτιών Αγάπης π. Λάζαρο Αλιβάνογλου και π. Ηλία Γώγο, αλλά και τους υπολοίπους κληρικούς, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στα Σπίτια και βοηθούν στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Ιδιαίτερα τις κυρίες, οι οποίες επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος για την ετοιμασία του φαγητού και τη διανομή. Πάνω από 200 εθελόντριες κυρίες βοηθούν στα δύο αυτά συσσίτια εθελοντικά. Πολλές από αυτές προσφέρουν εκτός από τον σωματικό τους κόπο και υλική βοήθεια για να έχουν ένα πιάτο φαγητό όσοι από τους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη. Τόνισε πως σε αυτό το φιλανθρωπικό έργο χρειάζονται συντονισμένες προσπάθειες από όλους.

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *