Ευχαριστήριο γεύμα στα Μ.Μ.Ε. από τον Μητροπολίτη Μαντινείας (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ευχαριστήριο γεύμα στα Μ.Μ.Ε. από τον Μητροπολίτη Μαντινείας (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο γεύμα στα στελέχη των Μέσων Ενημέρωσης της Αρκαδίας παρέθεσε εχθές το μεσημέρι, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. Στο γεύμα παρευρέθη πέρα από τους τοπικούς δημοσιογράφους και αρθρογράφους, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σαμαρείας κ. Αμβρόσιος.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, ο κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής για τη βοήθεια και την κάλυψη των διαφόρων γεγονότων και δραστηριοτήτων της Μητροπόλεως.  «Είστε οι αγγελιοφόροι. Βοηθάτε να ακουστεί η φωνή μας στο λαό.» , τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά το πέρας του γεύματος, ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τους δημοσιογράφους στο υπό κατασκευή Επισκοπείο, το οποίο πρόκειται να αντικαταστήσει μελλοντικά το παλιό και γερασμένο κτήριο της οδού Γρηγορίου Ε΄ και να στεγάσει το Μητροπολίτη και τα γραφεία της Μητροπόλεως. «Αποτελεί ένα έργο που έχει ανάγκη η Μητρόπολή μας. Το κτήριο αυτό δεν ανήκει ούτε σε μένα, ούτε στον επόμενο Μητροπολίτη. Είναι ένας αναγκαίος χώρος, απαραίτητος για τις δραστηριότητες της Μητροπόλεώς μας» , σημείωσε.

Τέλος, η συνάντηση έκλεισε με ευχαριστίες εκατέρωθεν και την υπόσχεση για στενότερη επαφή και συνεργασία μεταξύ Μέσων Ενημέρωσης και Μητροπόλεως.

ARXON.GR