Ευχαριστήριο του Μητροπολίτη Μαρωνείας στους αρτοποιούς της Ροδόπης
Άρχων (242 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ευχαριστήριο του Μητροπολίτη Μαρωνείας στους αρτοποιούς της Ροδόπης

Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε η Μητρόπολη Μαρώνεια και Κομοτηνής που απευθύνεται προς τους αρτοποιούς του Σωματείου Αρτοποιών Ροδόπης τα μέλη του οποίου συνδράμουν για ακόμη μια χρονιά στη διανομή κουλουριών στα δημοτικά σχολεία της Κομοτηνής. Στο ίδιο μήνυμα η Μητρόπολη ευχαριστεί και τις εθελόντριες της Μητρόπολης χωρίς τη συνδρομή των οποίων η διανομή των κουλουριών δεν θα ήταν εφικτή.

Πιο αναλυτικά η μητρόπολη αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμα της:

«Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και η τοπική μας Εκκλησία αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Ροδόπης και συγκεκριμένως τους κ.κ.: Γεώργιο Αλμπάνην, Γεώργιο Δαλθανάση, Γεώργιο Αντωνακόπουλο (Φούρνος της Γιαγιάς), Ευρυπίδη και Κωνσταντίνο Καρακαξίδη, Χρήστο Κασέρη, Νεοκλή Λεχούδη, Αντώνιο Λιάπη (Ηρωικό Σούλι), Ανέστη Τσιλιγγίρη (Αρτόμελο), Αμαλία Τσακίρη, Ασημένια Παναγιώτου, Ελένη Πέτρογλου και Χρυσή Μαργαρίτου (Ξυλόφουρνος), διά την ολοπρόθυμο συμπαράσταση των με την χορηγία προϊόντων αυτών εις φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως, που αφορά στην μαθητιώσα νεολαία της πόλεώς μας, η οποία πραγματοποιείται συγχρόνως με τη θυσιαστική προσφορά των κυριών του δικτύου εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένως των κυριών: Ευθυμίας Κέκερη, Νίκης Μουστάκα, Μαίρης Χατζηβασιλείου, Αγαθής Αμαξοπούλου, Αργυρώς Ρέλου, Νίνας Ζαφειρίου, Αναστασίας Σιβρίδου, Ροδούλας Βαφειάδου, Μαίρης Ζηκίδου και Τασούλας Καρακωστίδου.

Ο Θεός να ευλογεί όλους προσωπικά και τις επιχειρήσεις των επιδαψιλεύοντας την άνωθεν βοήθεια».

paratiritis-news.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *