Θυρανοίξια Ιερού Ναού από το Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)
Άρχων (9178 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Θυρανοίξια Ιερού Ναού από το Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου  στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στην Ζόγκα  Αργολίδος ,τελέστηκαν τα θυρανοίξια  παρεκκλησίου που είναι αφιερωμένο στο Γεννέσιο της Θεοτόκου.   Τα θυρανοίξια και τον Αγιασμό τέλεσε  με τις ευλογίες του  Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου ,ο εψηφισμένος Μητροπολίτης  Αρτης  Καλλίνικος .

Ο μικρός αλλά περικαλλής Ναός βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του προσκυνηματικού Ναού Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου  που  βρίσκεται  στην περιοχή Ζόγκα Αργολίδας, περίπου 5χλμ από το Κεφαλάρι Άργους,. Ο Ιερός Ναός  που είναι αφιερωμένος στην  Παναγία  θεμελιώθηκε το 2015.

Ο δημιουργός του συγκροτήματος, Ιερομόναχος π. Ιγνάτιος Γρηγοριάτης ο οποίος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τον  Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο και τον Μητροπολίτη Αρτης Καλλίνικο  ,  την Αδελφότητα της Μονής και τον ανώνυμο συνδρομητή που χωρίς αυτόν  δεν θα είχε φτιαχτεί ο ναός της Παναγίας , ένα   όνειρο του  Αγιορείτη μοναχού  από τα παλιά που εκπληρώθηκε.  Ακολούθησε πανηγυρικώς εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από τον Μητροπολίτη Αρτης Καλλίνικο.

 

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *