Κλιμάκιο Βουλευτών της ΝΔ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)
Άρχων (9183 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Κλιμάκιο Βουλευτών της ΝΔ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα οι Βουλευτές της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας και Γεώργιος Γεωργαντάς, στα πλαίσια περιοδείας τους στο Νομό Μεσσηνίας.
Οι Βουλευτές συνοδευόμενοι από τον Μητροπολίτη, επισκέφθηκαν φιλανθρωπικές και κοινωνικές δομές της τοπικής Εκκλησίας, όπως το Αλεξανδράκειο γηροκομείο και τον Παπαδοπούλειο παιδικό σταθμό.
Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τα στελέχη της ΝΔ για την επίσκεψη, αλλά και για το ενδιαφέρον τους να ενημερωθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, τονίζοντας ότι : «η εκκλησία διαχρονικά έρχεται να υποκαταστήσει το κράτος πρόνοιας και να προσφέρει ελπίδα και προσδοκία στον συνάνθρωπο». Απευθυνόμενος στους Βουλευτές σημείωσε: » Όταν ο πολιτικός κόσμος έρχεται να αναγνωρίσει το έργο της Εκκλησίας, εκείνη παίρνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει». Ταυτόχρονα συνέστησε ενότητα και σύμπνοια για τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε. Τέλος ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει αλλά και για την επιλογή της πρώτης επίσκεψης, για την παρουσίαση του προγράμματος » Συμφωνία Αλήθειας».
Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιώργος Τσερεφός

Ι. Μ. Μεσσηνίας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *