Ο Μητροπολίτης Κερκύρας έδωσε τα πτυχία στους μαθητές της Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας έδωσε τα πτυχία στους μαθητές της Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Κερκύρας, έλαβε χώρα η τελετή επίδωσης πτυχίων στους μαθητές της Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τους μαθητές  και τους καθηγητές για τον κόπο τους την προηγούμενη χρονιά, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της σωστής απόδοσης των νοημάτων της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, μέσα από την υμνολογία της Εκκλησίας μας. Ο ύμνος αποτελεί προσευχή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδίδεται με απλότητα και ταπείνωση, χωρίς υπερβολές και τάσεις προσωπικής επίδειξης.

Τέλος να σημειωθεί ότι την γενική επίβλεψη της Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ι.Μ. Κερκύρας έχει ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. Ιουστίνος Κωνσταντάς, καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο κ. Ιωάννης Σχώρης και καθηγητές ο Ιεροδιάκονος Νεκτάριος Μπόκος, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο κ. Γεώργιος Λαδοβρέχης και ο κ. Γεώργιος Λαβράνος.

Ι. Μ. Κερκύρας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *