Καταληκτική συνάντηση Σεμιναρίου Εξομολογητικής στην Ι. Μ. Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Καταληκτική συνάντηση Σεμιναρίου Εξομολογητικής στην Ι. Μ. Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, η τέταρτη και τελευταία συνάντηση του Σεμιναρίου Εξομολογητικής της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου.
Στην σημερινή συνάντηση παρουσιάστηκαν συνοπτικά οι εισηγήσεις των εντεταλμένων εισηγητών των τριών συναντήσεων που προηγήθηκαν, διαβάστηκαν από την οργανωτική επιτροπή του Σεμιναρίου εργασίες των ιερέων που συμμετείχαν στο Σεμινάριο, κατατέθηκαν προσωπικές εμπειρίες ορισμένων πατέρων σχετικές με το μυστήριο της Εξομολογήσεως και τέλος εξήχθησαν τα τελικά συμπεράσματα του Σεμιναρίου.
Την τελευταία αυτή συνάντηση έκλεισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Βαρνάβα, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Πατσάνης, ο οποίος ευχαρίστησε τους πατέρες για την ένθερμη συμμετοχή τους και ευχήθηκε να υλοποιηθούν και άλλες τέτοιες εποικοδομητικές συναντήσεις στο μέλλον.
Η συνάντηση τελείωσε με γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες ιερείς, που παρατέθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

Ι. Μ. Νεαπόλεως

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *