Κονιδάρης: «Είναι ακόμη νωπές οι υβριστικές για την Εκκλησία δηλώσεις Φίλη»
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Κονιδάρης: «Είναι ακόμη νωπές οι υβριστικές για την Εκκλησία δηλώσεις Φίλη»

Ο υπουργός Παιδείας σπεύδει να κάνει δηλώσεις προτού καν ακούσει τι λέει ο Αρχιεπίσκοπος, επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του κ.Ιερωνύμου

Τη σπουδή του υπουργού Παιδείας να κάνει δηλώσεις για τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου , πριν καν αυτή μεταδοθεί, σχολίασε μιλώντας στο protothema.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του κ.Ιερωνύμου, κ.Χάρης Κονιδάρης.

Ειδικότερα, ο κ.Κονιδάρης σημείωσε ότι «ο κ.Φίλης υποπίπτει για μία ακόμη φορά σε έναν ακόμη πειρασμό και πάλι για επικοινωνιακούς λόγους.  Είναι τέτοιο το αντικληρικαλιστικό πείσμα του, ώστε αυτός που, κατά δήλωσή του «δεν σκοπεύει να ακολουθήσει», σπεύδει να κάνει δήθεν συναινετικές δηλώσεις προτού καν ακούσει τι λέει ο Αρχιεπίσκοπος».

Ο κ.Κονιδάρης καταλήγει στη δήλωσή του στο protothema.gr: « Δυστυχώς γι’ αυτόν, έναν υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι υβριστικές και απρεπείς για την Εκκλησία και την προσφορά της στο Εθνος μας και στον λαό μας δηλώσεις του, είναι ακόμη νωπές».

 

protothema.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *