Ο Μητροπολίτης Σύρου στη Σίκινο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9125 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Σύρου στη Σίκινο (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παντανάσσης-Τιμίου Σταυρού Σικίνου ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, συμπαραστατούμενος από τους δύο Εφημερίους της νήσου, παρουσία του Δημάρχου Σικίνου κ. Βασιλείου Μαράκη, της Υπευθύνου της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Μοναχής Μυροφόρας, Εκπαιδευτικών και μαθητών των ολιγάριθμων Σχολείων και των Σικινίων πιστών.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην ομιλία του αναφέρθηκε, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής, στην πίστη και τη θεολογική διάσταση των θαυμάτων του Κυρίου, που αφορά στην ψυχοσωματικη ενότητα του ανθρώπου .
Συνεχάρη τους δύο Εφημεριους του νησιού, πατέρες Σπυρίδωνα και Θεόδωρο, τους εκπαιδευτικούς, που διακονούν με ιεραποστολικό και θυσιαστικό φρόνημα στο μικρό και απομεμακρυσμένο αυτό νησί, και τους ευχήθηκε δύναμη στο έργο τους, και ευχαρίστησε τους Σικινίους πιστούς για την αγάπη τους προς την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής και τη συμπαράστασή τους προς τη Μοναχή Μυροφόρα, η οποία εδώ και ένα χρόνο τώρα προσπαθεί για την αναβίωση σ`αυτήν Μοναστικής Αδελφότητος.

Ι. Μ. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *