Μητροπολίτης Άνθιμος: «Εκκλησία και αυτοδιοίκηση κοντά στον δημότη»
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μητροπολίτης Άνθιμος: «Εκκλησία και αυτοδιοίκηση κοντά στον δημότη»

«»Πρώτη η εκκλησία και δεύτερη η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κοντά στον άνθρωπο, στον δημότη και στον πολίτη, για να τον βοηθήσει στις δυσκολίες της ζωής» δήλωσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Ανθιμος, στη διάρκεια του χαιρετισμού του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που ξεκίνησε σήμερα στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης».

Επίσης έκανε λόγο για δουλειά και συνεργασία, που θα φέρουν αποτελέσματα. «Πρέπει να δουλεύουμε, πρέπει να συνεργαζόμαστε, πρέπει να ελπίζουμε ακόμη κι όταν έχουμε δυσκολίες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Ανθιμος συμπλήρωσε πως «η πραγματικότητα στην οποία ζούμε, ιδιαίτερα εμείς οι ποιμαντικοί ποιμένες, κυρίως στις ακριτικές περιοχές της Βορείου Ελλάδος και τις παραθαλάσσιες περιοχές, μας καλεί σε μια ενότητα. Μας καλεί να είμεθα πάντα κοντά στην πατρίδα».
Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και έστειλε το μήνυμα πως «θα πρέπει συνεχώς να προσπαθούμε, να αγωνιζόμαστε, να κρατήσουμε αυτά που έχουμε στην πατρίδα μας. Να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια και όλη την ιστορία που έγραψαν οι πρόγονοι μας».

 

nooz.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *