Το Μεσολόγγι τίμησε τον Πολιούχο του Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9125 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Το Μεσολόγγι τίμησε τον Πολιούχο του Άγιο Σπυρίδωνα (ΦΩΤΟ)

Με τη δέουσα θρησκευτική ευλάβεια, Χοροστατούντος και Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ και Συνερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά το Μεσολόγγι τίμησε τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Σπυρίδωνα.

Με λαμπρότητα στο πλαίσιο των εορτασμών πραγματοποιήθηκε και η λιτανεία της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος, Πολιούχου και Προστάτη του Μεσολογγίου.Οι πολίτες συμμετείχαν ολόψυχα στο κλίμα αγαλλίασης και ευλάβειας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα.
Οι 3 φιλαρμονικές της πόλης συνόδεψαν την εικόνα στην λιτανεία με τέλειο συγχρονισμό μεταξύ τους και άφησαν τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Νωρίτερα, τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Χοροστατούντος και Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ και Συνερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.

onairnews.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *