Κοπή της Βασιλόπιτας στο Επισκοπείο της Ερμούπολης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9212 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Κοπή της Βασιλόπιτας στο Επισκοπείο της Ερμούπολης (ΦΩΤΟ)

Το μεσημέρι, στην αίθουσα του Θρόνου, στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , παρουσία όλων των Εφημερίων της Σύρου και μελών των οικογενειών τους ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχήθηκε πρός όλους τους Ιερείς της Μητροπόλεως,οι οποίοι, όπως είπε, ευόρκως διακονούν τα ιερά Θυσιαστήρια των 12 νησιών, τονίζοντας τη θυσιαστική προσφορά των Εφημερίων των μικρών νησιών Κιμώλου, Σικίνου και Φολεγάνδρου, και προς όλους τους συνεργούς της διακονίας του στο γεώργιο της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Προϊστάμενο και τους εργαζόμενους στα Γραφεία και όσους εργάζονται σε όλα τα ιδρύματα, τα φιλανθρωπικά καταστήματα και τα έργα ποιμαντικής μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αφού αναφέρθηκε στο επιτελεσθέν κατά το 2016 κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, το οποίο στηρίζουν ακόμα και μέχρι σήμερα ευεργέτες, επώνυμοι και ανώνυμοι, τους οποίους και ευγνωμόνως ευχαρίστησε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ευεργετική και φιλανθρωπική προσφορά του κ.Αθανασίου Μαρτίνου, ζήτησε τις προσευχές όλων για τη στήριξη της Αρχιερατικής Διακονίας του.
Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε γιά το νέο έτος στους Επισκόπους της ΡΚαθολικής Εκκλησίας, πρώην Σύρου κ. Φραγκίσκο και Σύρου κ.Πέτρο και τους ΡΚαθολικούς πιστούς στο Ναό του Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου, όπου κάθε χρόνο τελείται Λειτουργία για την Ειρήνη.

Ι. Μ. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *