Ομιλία του Αρχιμ. Θεοφίλου Λεμοντζή στην Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ομιλία του Αρχιμ. Θεοφίλου Λεμοντζή στην Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Ακολουθία του Εσπερινού και ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Θεοφίλου Λεμοντζή παρουσία των εν ενεργεία και συνταξιούχων εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2017, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στην προσλαλιά του, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του και για την αγάπη τους προς το πρόσωπό του. Παράλληλα, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόφιλο Λεμοντζή, ο οποίος δεν φείδεται κόπων να βρίσκεται κοντά μας.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόφιλο Λεμοντζή, Δρ. Θεολογίας-Ιεροκήρυκα και Αρχιερατικό Επίτροπο Καμπανίας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, με θέμα: «Το πνευματικό έργο των τριών Ιεραρχών ως τύπος και τρόπος συνάντησης Χριστιανισμού και αρχαίου ελληνικού πολιτισμού».

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος δεξιώθηκε τους εν ενεργεία και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας στο Πνευματικό Κέντρο του ως άνω Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *