Ο Δήμαρχος Σύρου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Σύρου (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Δήμαρχος Σύρου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Σύρου (ΦΩΤΟ)

Με πρωτοβουλία του Αξιοτίμου Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού προσηλθαν σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μαραγκός, οι Αντιδήμαρχοι και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των Παρατάξεων, οι οποίοι ευχήθηκαν εθιμοτυπικά στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για το νέο έτος.
Στην Αίθουσα του Θρόνου, όπου τους υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, πραγματοποιήθηκε μια ωραία και ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα θέματα, που απασχολούν τη Σύρο και έγινε από όλους μια «κατάθεση καρδίας» για καλή συνεργασία, σύμπνοια και ομόνοια, στοιχεία, που όπως είπε και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ και συμφώνησε ο κ. Δήμαρχος, είναι απαραίτητα για τη μικρή μας κοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπίζει και επιλύει τα προβλήματά της.
Αφού αντηλλάγησαν δώρα αγάπης και τιμής, ο Σεβασμιώτατος κ.Δωρόθεος Β΄ εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά, που γίνεται τέτοια επίσκεψη, η οποία περιποιεί τιμή και για τον ίδιο και για το Επισκοπείο.

 

I. M. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *