Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Το φως της Χριστιανοσύνης να οδηγεί τα βήματά μας» (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9125 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Το φως της Χριστιανοσύνης να οδηγεί τα βήματά μας» (ΦΩΤΟ)

Στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου και στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στην πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι βρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στο μήνυμά του τόνισε, «Η ανέσπερη λάμψη των Φώτων να καταυγάζει, ως φάρος αρραγούς ενότητας, τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας».

Ολόκληρο το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου:
«Εύχομαι το Φως της Χριστιανοσύνης που είναι, ταυτοχρόνως, φως της Πίστης μας αλλά και φως του Πολιτισμού μας, να οδηγεί τα βήματά μας, τα βήματα της Ευρώπης, τα βήματα της Ανθρωπότητας, στο δρόμο της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της καταξίωσης του Ανθρώπου.

Ειδικότερα για την Πατρίδα μας και το Έθνος μας, εύχομαι η ανέσπερη λάμψη των Φώτων να καταυγάζει, ως φάρος αρραγούς ενότητας, τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας στον κοινό ιερό αγώνα όλων μας για να ξεπεράσουμε την βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση και για να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια».

 

Φωτο: Χρήστος Μπόνης

tilegrafima.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *